Votació Premis Fosbury 2019: millor home esportista

1 minut de lectura
Els lectors de La Fosbury decidiu el premi popular als millors esportistes 2019 dels Països Catalans.

El 2016 La Fosbury vam preparar un Top 50 dels millors esportistes de l’any al nostre país. Una proposta de noms definida a partir dels mèrits esportius assolits al llarg de l’any que vam replicar el 2017 i el 2018. Enguany hem decidit anar més enllà i doblar l’aposta amb un Top 100 d’esportistes dels Països Catalans, un rànquing mixt i inclusiu que farem públic de l’1 al 10 de gener amb una entrega de deu noms cada dia. Amb la tria de la redacció ja decidida i sense ser pública per no condicionar resultats, obrim ara la votació dels lectors de La Fosbury per definir els Premis Fosbury 2019 d’enguany.

Els Premis Fosbury van néixer el 2018 i van comptar amb tres guanyadors: Tita Llorens, guanyadora del Top 50 de la redacció; Toni Ponce, guanyador del premi popular en categoria masculina; i Ana de Beniparrell, guanyadora del premi popular en categoria femenina.

En una primera fase els lectors podran votar els esportistes que vulguin en una llista de 50 candidatures en categoria femenina i 50 candidatures més en la masculina. Els deu primers de cada llista es “classificaran” per a la votació final, que serà la que acabarà definint el podi dels Premis Fosbury per votació popular de cada categoria. La Fosbury guardonarà els guanyadors de cada categoria amb un petit trofeu.

Votació dels Premis Fosbury 2019

Ens estrenem amb la votació al millor home esportista de 2019. Malgrat que hi ha cinquanta opcions que s’aniran ordenant en funció del nombre de vots rebuts, molts més esportistes podrien haver format part de la llista. Alguns dels noms que formen part de la llista representen mèrits esportius col·lectius, d’altres assoliments a títol individual i en alguns casos, una barreja d’ambdós casos.

VOTACIONS DE LA PRIMERA FASE TANCADES! Vot recomptat l’1 de gener a les 23:59.

Els 10 finalistes són: Sergi Llongueras, Pere Marsinyach, Manel Villarroya, Sandor Martín, Marc Márquez, Óscar Salguero, Llibert Mill, Jordi Morales, Marc Toralles i Kilian Jornet.