Les millors imatges del Barcelona Triathlon 2021

1 minut de lectura
El triatló de Barcelona s’ha disputat aquest cap de setmana a la capital catalana.

Després de formar part de l’ampli paquet de proves esportives cancel·lades durant el 2020, el triatló barceloní (Barcelona Triathlon en la seva nomenclatura oficial) ha tornat a gaudir aquest diumenge 10 d’octubre de la prova popular amb una distància única (esprint, en modalitats individual, parelles i relleus) i per segon any consecutiu amb la Copa d’Europa de triatló, que sí que es va poder disputar l’any passat i que han conformat un cartell internacional tant en categoria femenina com masculina.

Nina Eim i David Castro s’han proclamat vencedors de les proves elit en una jornada ennuvolada a la costa barcelonina i amb una temperatura ideal per a la pràctica esportiva. Un total de 156 triatletes (79 dones, 77 homes) han participat de la Copa d’Europa, amb representants de 26 estats diferents. De la seva banda, els esportistes del FastTriatlon han brillat i s’han endut un doblet de triomfs en les proves populars individuals.

Els tres sectors del triatló (natació, ciclisme i cursa a peu) els han seguit de prop els fotògrafs Miguel López Mallach i Freddy Davies, que ofereixen una selecció de les millors imatges del Barcelona Triathlon d’enguany per als lectors de la Fosbury.

Galeria d’imatges a càrrec de Miguel López Mallach i Freddy Davies