Els Professors, líders de segona categoria / Ulisses Ortiz

Carlet decidirà els campions del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

2 minuts de lectura
Un any més el País Valencià ha viscut uns mesos intensos per als amants del màdel i es prepara per a viure la traca final.

L’esport que combina les instal·lacions de pàdel amb l’essència de la pilota valenciana ha donat un nou salt endavant aquest 2021. El Circuit Intercomarcal de Màdel ha tornat a ser l’epicentre d’un esport apte per a totes les edats i que ha resseguit diverses comarques abans de plantar-se el proper cap de setmana a Carlet. La localitat de la Ribera exercirà de seu del torneig final que decidirà els campions d’aquesta temporada en les diferents categories establertes pels organitzadors.

Carlet és una localitat que des del principi ha donat suport a la pràctica del màdel i així ho demostra la seva condició de seu del torneig en les cinc edicions disputades fins ara. El torneig final es disputarà a les instal·lacions del club de tennis d’aquest poble i ho farà en quatre categories diferents: iniciació, infantil (9 a 14 anys), 2a categoria i 1a categoria, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a quatre jugadors o jugadores.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al dimecres 13 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 654100885. Cal tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Deportes Frías i Els Professors, favorits

Després del darrer torneig disputat el primer cap de setmana d’octubre a Canals, l’equip de Deportes Frías lidera el rànquing d’enguany en primera categoria amb un total de 1.850 punts, 250 més que els seus immediats perseguidors, Elmusa-Castelloner i Amics de la Ribera, que empaten en la segona posició. Tots ells encara tenen opcions d’endur-se el títol, així que la competició manté la incertesa viva per al torneig de Canals. De la mateixa manera, Els Professors són els líders del rànquing anual en la segona categoria amb un total de 1.350 punts i pel darrere intentaran capgirar la classificació l’equip de Tio i Nebot, amb 1.100 punts i Solar Team, que en té 1.050.

Els Professors, líders de la segona categoria / Ulisses Ortiz

A més, hi ha un rànquing específic per als torneigs disputats a la Ribera que també es resoldrà a Carlet i que té en compte els resultats previs de Carcaixent, Guadassuar i Castelló. En aquest cas els que parteixen com a líders al rànquing són Amics de la Ribera (1a) i Solar Team (2a).

El torneig final de Carlet té un al·licient extra, atès que també decidirà les sis millors parelles de cada categoria que disputaran el preuat Torneig de Mestres de València el proper 24 d’octubre.