Toni Bou i Emma Bristow allarguen el seu idil·li amb el Palau Sant Jordi

1 minut de lectura

Toni Bou i Emma Bristow allarguen el seu domini al Palau Sant Jordi després de les seves victòries al Trial Indoor i el Women‘s Trophy de Barcelona. Més de 7.000 espectadors van assistir a l’arrencada del Mundial de trial indoor.

Toni Bou va ser el guanyador de la 46a edició de la Trial Indoor de Barcelona al Palau Sant Jordi. El pierenc, 32 cops campió del món va posar la primera pedra per obtenir el seu 17è títol indoor. Bou va començar fent un fiasco en primera ronda, però va refer-se i al final de la segona ronda ja dominava la classificació igualat amb Jaime Busto. Bou i Busto, juntament amb Gabriel Marcelli -que va superar Adam Raga en el desempat per decidir el tercer finalista- es van jugar el títol al Sant Jordi.

El pierenc no va començar de la millor manera, marcant cinc punts de penalització, però com havia passat abans va saber capgirar la dinàmica per acabar alçant el trofeu de campió. Marcelli, company d’equip de Bou, va ser segon i Jaime Busto va tancar el podi.


La britànica Emma Bristow va guanyar per tercera vegada consecutiva en l’única prova femenina de trial indoor que es disputa en el circuit. El podi el van completar la francesa Naomi Monnier i la terrassenca Berta Abellán.

Un circuit amb cinc zones esperava a les cinc millors pilots del món, el recorregut tenia canvis de direcció, obstacles de grans dimensions i poques zones de descans. La vuit vegades campiona del món Emma Bristow va dominar la competició des del començament. En la zona 3 la pilot de Sherco ja tenia 7 punts d’avantatge respecte a les seves perseguidores Monnier i Abellán. La segona plaça va decidir-se al desempat per temps, sent aquest favorable a Naomi Monnier després que la local Berta Abellán esgotés els cinc minuts de temps màxim establerts. La italiana Andrea Sofia Rabino i la noruega i debutant al Palau Sant Jordi, Huldeborg Barkved, van acabar quarta i cinquena respectivament.

Imatge de portada: @trialindoorbcn