Tres catalanes triomfen al campionat d’Europa de rugbi

1 minut de lectura

Tres juga­do­res cata­la­nes han for­mat part de la selecció espa­nyola que ha gua­nyat el títol euro­peu per desena vegada i la setena con­se­cu­tiva

Alba Capell i Clàudia Peña (AVR FC Bar­ce­lona) i Anna Puig (UE Sant­bo­iana) han for­mat part del com­bi­nat esta­tal que ha dis­pu­tat la com­pe­tició a la Vila Joiosa. Diu­menge pas­sat Espa­nya va der­ro­tar per 70-0 els Països Bai­xos i després el con­junt neer­landès va superar Suècia per 38-12. En el dar­rer par­tit del cam­pi­o­nat la selecció esta­tal ha der­ro­tat Suècia per 90-5. Molt bona actuació també de la mallorquina Zahia Pérez.

La selecció espanyola absoluta de rugbi a XV va aconseguir el seu desè Campionat d’Europa de rugbi femení després de superar Suècia. Aquesta victòria, juntament amb la també contundent victòria enfront Països Baixos reafirma el gran nivell del combinat espanyol. El Campionat d’Europa és la competició que està just per sota del Sis Nacions femení, per tant, és un campionat “B”, però si la selecció espanyola continua guanyant-lo amb tanta solvència, farà mèrits suficients per a demanar una plaça a la millor competició europea de seleccions.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alba capell® (@alba_1405)


La selecció del Lleó porta guanyant aquest torneig des de 2013, setè Campionat d’Europa consecutiu i aquest ha estat el que més contundent han aconseguit sumant fins a 25 assajos en només dos partits i només un en contra. Després de sumar un nou títol el cap de setmana reafirma la seva condició de selecció espanyola femenina més llorejada de la història.

Imatge de portada: Rugby Europe