El ràfting, protagonista de la cavalcada de reis a La Seu d’Urgell

1 minut de lectura
El matí del 6 de gener és un d’aquells moments més esperats de l’any. Després d’una nit de nervis i il·lusió, arriba el moment de desembolicar regals, de compartir-los, de jugar, de mirar endavant.

Allà on els reis mags d’orient han pogut fer acte de presència sempre en queda un rastre d’alegria. També és, és clar, el preludi del retorn al ritme quotidià i a les promeses incomplertes de cada inici d’any. I si un matí com el del dia de reis és sempre memorable, també ho és la vetllada prèvia. Més enllà de les cartes, les finestres obertes, el menjar per als camells i la dificultat d’aclucar els ulls, la prèvia esdevé multitudinària i festiva durant l’arribada dels Reis Mags arreu del país.

Aquest 2018 els Reis han decidit posar-se en forma. Mentre arribaven en carrosses, en cavalls, en vaixells, en helicòpters i en un munt de mitjans de transports més a localitats diverses i disperses, a La Seu d’Urgell van optar per mostrar totes les seves habilitats esportives i enfilar-se en un bot al Parc del Segre per exhibir el seu talent en el ràfting. Fins a 9 piragüistes del Club Cadí Canoe-Kayak van acompanyar ses majestats en tres barques de ràfting en una arribada màgica per als infants de la capital de l’Alt Urgell.

Expectació màxima al Parc del Segre per veure com Melcior, Gaspar i Baltasar completaven un tram de descens en aigües braves abans de fer camí cap a les seves carrosses i iniciar una cavalcada precedida, també, d’espectacle pirotècnic i molta animació.

Els Reis Mags d’Orient, en parapent

A la mateixa comarca els Reis Mags han volgut exhibir més qualitats esportives. A la localitat d’Organyà van decidir arribar en parapent, en una demostració que per terra, mar i aire la il·lusió no té fronteres. Tot l’altre esport té presència fins i tot en la vetllada més màgica de l’any. El nostre desig és que tothom el gaudeixi al llarg del 2018. L’esport també és màgic.