Miquel Travé guanya dues medalles a l’Europeu d’eslàlom

1 minut de lectura
El palista de La Seu torna a casa amb dues medalles de bronze de l’euro­peu que es va disputar el cap de setmana al canal de Lip­tovsky Miku­las (Eslovàquia) i l’andorrana Mònica Doria amb dues finals disputades.

Diumenge a la semifinal de C1 Travé va ser vuitè i va passar a la final en què entraven els deu millors temps. En la lluita per les medalles va millorar el seu registre previ per acabar tercer amb un crono de 102.17. El català va acabar a 1,73 segons del guanyador, l’eslovè Benjamin Savsek i a 1,16 de la medalla de plata que va ser per l’alemany Sideris Tasiadis.

El podi de C1 amb Benjamin Savšek (centre), Sideris Tasiadis (esquerra) i Miquel Travé / @CanoeEurope

El palista del Club Cadí Canoë-Kayak va obte­nir diven­dres la meda­lla de bronze com a inte­grant de l’equip espa­nyol de C1 juntament amb Ander Elosegi i Luis Fernández. Travé va ocu­par el desè lloc en la modalitat K1, després d’haver acce­dit a la final amb el quinzè millor temps.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOMI (@dominikabrzeska)

L’andorrana Mònica Doria, doble finalista europea

En competició femenina Mònica Doria va disputar dues finals representant l’equip andorrà. La seva millor posició la va aconseguir diumenge en C1, sent sisena amb un temps de 120.61 a gairebé cinc segons del bronze aconseguit per la txeca Tereza Fiserova. L’or va ser per a la britànica Mallory Franklin (113.35) i la plata, per a la francesa Marjorie Delassus.

Mònica Doria va ser finalista en C1 i K1 / Federació Catalana de Piragüisme

En K1 la palista del Club Cadí Canoë-Kayak va ser vuitena amb un temps de 118.20. Doria es va quedar a set segons de la tercera, Mallory Franklin. La curiositat de la final va ser que dues palistes es van penjar la medalla d’or. La italiana Stefanie Horn i l’eslovaca Eliska Mintalova van aturar el crono en 107.24 i van compartir la victòria.

Imatge de portada: @miquel.trave