Victòria de València, nova reina de la pilota valenciana

1 minut de lectura
El trinquet d’Alcàsser, Horta Sud ha acollit aquest diumenge la gran final de l’Individual de raspall Bankia “Trofeu President de la Generalitat”.

A les 11:30 i en les càmeres d’àpunt en directe, s’enfrontaven dos jugadores molt joves, Victòria de València i Mar de Bicorb, dos jugadores que ja han fet història en aquest esport, i lluitarien fins al final per endur-se el seu segon títol individual, considerat per tots i totes el títol més important.

La final s’esperava molt igualada, i els jocs foren disputats de principi a fi amb un intercanvi de pilotes llarg i de desgast en gran part dels quinzes de la partida. No obstant, el marcador sols augmentava per a Victòria, i encara que Mar va tenir oportunitats clares d’anotar més d’un joc, com el primer on es va avançar val-net, no ho aconseguia, i Victòria no va desaprofitar les oportunitats fins aconseguir un contundent 25-0, i endur-se així amb tan sols 18 anys el seu segon títol de la competició.

Campiona i subcampiona, amb els trofeus / Federació de Pilota Valenciana

Amb aquest triomf, Victòria iguala amb dos títols a Ana de Beniparrell, campiona de la passada edició i absent en la present.

Abans d’aquesta partida es va disputar la partida pel 3r lloc, on Aida de Moixent va guanyar a Amparo de Montcada i completava així el podi de la competició.