Victòria de València, nova reina de la pilota valenciana L'individual de raspall ja té campiona

El trinquet d’Alcàsser, Horta Sud ha acollit aquest diumenge la gran final de l’Individual de raspall Bankia “Trofeu President de la Generalitat”.

A les 11:30 i en les càmeres d’àpunt en directe, s’enfrontaven dos jugadores molt joves, Victòria de València i Mar de Bicorb, dos jugadores que ja han fet història en aquest esport, i lluitarien fins al final per endur-se el seu segon títol individual, considerat per tots i totes el títol més important.

La final s’esperava molt igualada, i els jocs foren disputats de principi a fi amb un intercanvi de pilotes llarg i de desgast en gran part dels quinzes de la partida. No obstant, el marcador sols augmentava per a Victòria, i encara que Mar va tenir oportunitats clares d’anotar més d’un joc, com el primer on es va avançar val-net, no ho aconseguia, i Victòria no va desaprofitar les oportunitats fins aconseguir un contundent 25-0, i endur-se així amb tan sols 18 anys el seu segon títol de la competició.

Campiona i subcampiona, amb els trofeus / Federació de Pilota Valenciana

Amb aquest triomf, Victòria iguala amb dos títols a Ana de Beniparrell, campiona de la passada edició i absent en la present.

Abans d’aquesta partida es va disputar la partida pel 3r lloc, on Aida de Moixent va guanyar a Amparo de Montcada i completava així el podi de la competició.