En marxa el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

1 minut de lectura
El Club Natació Sant Andreu ha presentat la 43a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Dimecres 25 i dijous 26 de maig se celebrarà a la piscina Pere Serrat un esdeveniment ja és tot un clàssic en el calendari internacional. El certamen és el segon del circuit Mare Nostrum, el cap de setmana passat el Mare Nostrum va començar a Mònaco i el cap de setmana vinent acabarà a Canet de Rosselló (França).

A la piscina Pere Serrat es donaran cita 12 medallistes olímpics i 30 medallistes internacionals a més de les nedadores del CN Sant Andreu Jèssica Vall, Lidon Muñoz i Àfrica Zamorano, presents a l’acte de presentació. Els noms internacionals més destacats són els de Kristof Milak, Thomas Dean, Yui Ohashi, Margaret MacNeil, Lydia Jacoby, James Guy, Matthew Richards, Calum Jarvis, Anna Hopkin, Freya Anderson o Michael Andrew. Hi ha les baixes importants del britànic Adam Peaty i el francès Florent Manaudou.

Les sessions començaran cada dia a les 8.30 h, les finals A a les 17 h i les finals B a partir de les 19 h. El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona serà en un dels darrers grans meetings internacionals previs a la disputa del Mundial de Budapest que arrenca el pròxim 18 de juny.

Imatge de portada: CN Sant Andreu