Els Amics de la Ribera conquereixen Miramar

2 minuts de lectura
La cinquena parada puntuable per al Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 va tenir lloc a la comarca de la Safor.

Emoció a flor de pell després de la cita viscuda a Miramar. Hi ha canvi de líder, amb l’equip d’Amics de la Ribera al capdavant del rànquing a falta de només tres proves per a concloure el Circuit Intercomarcal de Màdel. Classificació molt ajustada pendent del tram final de campionat.

La jornada de Miramar va començar a les 9 del matí a les pistes del Centre Esportiu “El Moli” i del poliesportiu de Piles, que per primera vegada acollia partides del Circuit, amb la fase de lligueta de grups on participaren 15 equips repartits en dues categories, primera i segona. A partir de les 12h, es disputaren les semifinals de les dues categories a Miramar, on després de partides molt disputades accediren a la final de segona, el Team Patraix i Helados Tono Oliva que debutaven en la present edició. En primera, accediren l’equip de Fundació Caixa Carlet i Amics de la Ribera.

Les finals foren les dues molt igualades de principi a fi. En segona categoria, Escoto i Bunca de l’equip Helados Tono Oliva, que jugaven el seu primer torneig en la present edició, aconseguiren derrotar per un ajustat 5-4 als líders Team Patraix, que en aquesta ocasió jugaren amb Alberto i Sergio. Aquest últim debutava al Circuit amb una gran actuació.

Per últim, en la final de primera categoria que concloïa la jornada, l’equip Juan i Xatet III d’Amics de la Ribera, guanyaren el seu segon torneig consecutiu per un ajustat 6-5, a l’equip de Fundació Caixa Carlet de Vicent i Jonatan. A més del títol per parelles, el jugador Xatet III s’endugué el trofeu al millor jugador del torneig per la gran competició realitzada.

Xatet III amb el trofeu de millor jugador del Torneig. / Foto: Salva Gregori

Cal destacar el bon ambient viscut al Centre Esportiu “El Molí” durant tot el matí un any més, així com el gran nivell de joc mostrat pels diferents equips en les dues categories.

Amb els resultats del torneig, en primera categoria s’ha produït un canvi de líder rànquing 2020, amb Amics de la Ribera amb 90 punts, seguit per Elmusa amb 85 i Fundació Caixa Carlet amb 80. Una classificació molt ajustada que posa així més emoció per als pròxims tornejos. En segona categoria, l’equip Team Patraix continua augmentant la diferència al rànquing amb 115 punts, seguit per l’Home Bo amb 75 i Almogàvers amb 45.

El pròxim torneig serà el 18 de novembre a la localitat de Guadassuar, la Ribera Alta. Durant els propers dies es donarà a conèixer el cartell i s’obrirà el termini d’inscripció.

Per a més informació: www.madelpilota.com