El Circuit de Màdel es dirigeix a Carcaixent per a disputar la quarta jornada

1 minut de lectura
Les instal·lacions municipals de Carcaixent i de la Pobla Llarga acolliran una nova cita del torneig de màdel més popular del País Valencià.

El Circuit de Màdel 2022 arribarà el 19 de juny a Carcaixent. Les primeres tres jornades han servit per a trobar un líder destacat en la 1a categoria: Deportes Frías. El vigent campió del Circuit ha començat amb dos títols de tres disputats i es presenta com el rival a batre.

En la final del passat torneig de Miramar, Els Amics de la Ribera, últims campions a Carcaixent el 2021, van recuperar sensacions, tot i que no van poder superar Deportes Frías en la final. El vigent campió llança un clar avís als seus rivals: Jonatan, Vicent i Caldés continuen en forma i amb ganes de repetir l’èxit de 2021. En Miramar Xatet i Juanito van tindre la victòria molt a prop amb un Val-net en el joc decisiu, però finalment Vicent i Jonatan (nomenat millor jugador del torneig) van aconseguir donar-li la volta.

Pel que fa a la 2a categoria, l’equip l’Home Bo va ser clar dominador durant tot el matí. Els Professors van començar bé la final, però finalment l’Home Bo va aconseguir el títol. En 3a categoria la victòria va ser per a Els Martins, que després de tres tornejos intentant-ho, per fi van alçar un títol de la categoria.

El torneig de Carcaixent comptarà amb cinc categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria, iniciació i infantil, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4
pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per tots els participants.

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç amb termini fins al 16 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 656 34 48 31. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles del Circuit no faltaran al torneig i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

El Club de Pilota de Carcaixent aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar en el torneig i a practicar el màdel. El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carcaixent i l’Ajuntament de La Pobla Llarga.