Les revistes digitals de 2020 de la Fosbury Aquí podeu consultar totes les edicions d'aquesta proposta de petit format estrenada el passat mes de maig

El 2020 la Fosbury vam publicar vuit revistes digitals de petit format que tindran continuïtat aquest 2021.

L’any passat va venir acompanyat de força canvis al projecte periodístic de tot l’altre esport. Un d’ells ha sigut l’edició de revistes digitals de periodicitat mensual amb un contingut d’entre 20 i 30 pàgines, pensada per ser un complement de qualitat de tot allò que ja fèiem. La bona acollida d’aquest format ens convida a donar-li continuïtat aquest 2021, que començarà amb un especial aquest mes de gener i que tindrà algunes novetats a partir del mes de febrer per dotar de pes propi aquesta revista que sempre compta amb una entrevista en profunditat a la portada i va acompanyada d’un reportatge d’actualitat, un reportatge històric, crítiques culturals, la secció de la promesa i, sovint, d’un informe de l’Observatori Crític dels Mitjans esportius.

Aquesta recepta de petit format ha comptat amb vuit edicions des de la seva estrena el passat mes de maig, coincidint amb l’inici del desconfinament. Aquest contingut sempre el reben les persones sòcies de la Fosbury en primícia al seu correu electrònic i al cap d’uns dies el socialitzem en obert per a tothom. El 2020 els protagonistes de portada han sigut el menorquí Martí Riera (aigües obertes – natació adaptada), la mataronina Gàlia Dvorak (tennis de taula), la vallesana Kaba Gassama (handbol), el valencià Ricardo Ten (ciclisme adaptat), l’andorrana Stefi Troguet (alpinisme), la barcelonina Astrid Fina (surf de neu adaptat), la torrenca Berta Castells (llançament de martell) i el pilot d’Oliana Isidre Esteve (automobilisme inclusiu).

A continuació recopilem les vuit revistes digitals publicades el 2020 per si voleu rellegir-les o bé descobrir-les de nou amb un bon grapat d’històries que mantenen intacte el seu interès. Les podeu llegir en format PDF clicant a la seva portada.

Desembre

Novembre

Octubre

Setembre

Agost

Juliol

Juny

Maig

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!