Les notes del cap de setmana esportiu

1 minut de lectura

Com cada dilluns a La Fosbury posem nota al cap de setmana esportiu amb una selecció d’alguns dels protagonistes més destacats. Matrícula d’honor per a la gesta de la UE Santboiana i protagonisme per al BUC Rugby, Sergio García, Jaël Bestué i Toni Bou.

notes18

Matrícula d’honor: UE Santboiana

Hem hagut d’esperar 10 anys per tornar a veure el conjunt del Baix Llobregat classificat per a una final de copa. En un partit més que batallat al Baldiri Aleu, els de Lewis Williams van sorprendre al potent Ordizia i van vèncer per 23 a 16. Un partit emocionant i un repte que ja es divisa ben aviat: superar el temible El Salvador de Valladolid per alçar el trofeu. Ferro!

També han estat protagonistes…

BUC Rugby

No abandonem el rugby i ens endinsem en l’esport adaptat. El conjunt barceloní, referent d’aquesta modalitat, s’ha imposat al campionat d’Espanya disputat a Barcelona després de vèncer el CAI Saragossa a la final. Campió estatal en cadira de rodes, un premi merescut per a un projecte potent en un torneig que només pot créixer a partir d’ara. Equips mixtes i pilotes esfèriques, el rugby que arrela a Barcelona.

Sergio García

El golfista castellonenc ha tornat a tastar el gust del triomf al Dubai Desert Classic. Un trofeu de prestigi que li permet ampliar el palmarès fins a les 25 victòries com a professional. El de Borriol també suma punts per tornar a treure al cap al top 10 del rànquing mundial. Ara és novè i ja acumula 12 triomfs a l’European Tour. El veurem tornar a treure el cap entre els 5 millors del món?

Jaël Bestué

Parlàvem d’ella en un article dedicat a les promeses del 1999 tot i ser nascuda l’any 2000. Bestué continua progressant i aquest cap de setmana ha assolit un nou rècord estatal juvenil als 200 metres llisos. 24 segons i 21 centèsimes, un nou registre excel·lent per a la de Sant Cugat del Vallès, que tot i ser juvenil ja és l’atleta més ràpida en categoria absoluta d’enguany.

Toni Bou

És infal·lible. Com a mínim, ho sembla. El pilot resident a Andorra ha enamorat de nou al Palau Sant Jordi de Barcelona amb un nou triomf per al seu palmarès. És l’onzè que assoleix en una de les grans cites de la temporada. Aquest diumenge, a més, va sorprendre amb la manera de fer-ho: va guanyar quan encara faltaven dues zones per acabar el circuit. De nou, exhibició incontestable.