La Fosbury deixa de ser mitjà associat a Vilaweb i encara una nova etapa

La redacció de La Fosbury hem decidit posar punt i final a la vinculació del projecte periodístic de tot l’altre esport amb Vilaweb. Durant el darrer any i mig hem col·laborat com a mitjà associat amb el diari digital més veterà del país amb plena llibertat. Després de meditar-ho en els darrers mesos, hem optat per posar punt i final de forma amistosa a l’acord i iniciar una nova fase tan incerta com il·lusionant.

Des del mes de desembre de 2015 fins al mes de maig de 2017 La Fosbury hem aportat continguts esportius diàriament a Vilaweb amb l’objectiu de difondre tot l’altre esport en un mitjà que no compta amb l’esport dins les seves prioritats informatives. A través dels continguts diaris presents a la placa de mitjans associats (al costat de companys com Núvol, Surt de Casa o Teatre Barcelona), d’una placa setmanal de continguts específics de La Fosbury i de notícies d’actualitat presents a la portada del mitjà, considerem que hem contribuït a donar a conèixer tot allò que passa a casa nostra i que dibuixa i transforma el país i el món des de la vessant esportiva.

fosburyvilaweb1

Durant aquests 18 mesos hem anat adaptant el projecte periodístic a nous formats (Fosbudiary + Revista trimestral en paper), hem dut a terme un projecte singular (doble número en paper – especial Jocs Olímpics de Rio), hem comptat amb nous col·laboradors, hem generat nous canals d’informació i de difusió dels continguts i n’hem enfortit d’altres ja existents (mailing, xarxes socials) i hem estrenat nous espais de trobada amb els lectors (club Fosbury).

Amb tots aquests canvis volem ajudar des del periodisme a teixir una comunitat de tot l’altre esport sòlida al nostre país. Amb ganes de cercar nous horitzons i alhora repensar la visibilitat dels nostres continguts, hem considerat que l’etapa en què hem fet camí al costat dels companys de Vilaweb estava esgotada. Volem agrair públicament la confiança mostrada pels responsables de Vilaweb fa un any i mig envers un projecte com el de La Fosbury i el tracte rebut per tots els membres de la seva redacció durant tot aquest temps.

Aquest 2017 estem centrant moltes energies en fer rutllar la nova revista en paper. És un projecte que il·lusiona la redacció i que ja compta amb el suport de més de 150 subscriptors. També és una eina cabdal per poder generar una estructura viable que asseguri llarga vida al projecte fosburià. Fem, doncs, una crida a tots aquells que us estimeu el projecte a fer una petita inversió econòmica, subscrivint-vos a la revista per 25€/any o bé sumant-vos al Club (40€/any).

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!