Ai Tsunoda es proclama Campiona d’Europa en categoria Junior

1 minut de lectura

La judoca lleidatana Ai Tsunoda es va proclamar Campiona d’Europa en categoria Junior (-70 kg) en el campionat disputat del 15 al 18 de setembre a Praga, a la República Txeca

Tsunoda va superar Lidia Brancheva, de Bulgària, al primer combat i la israeliana Gaya Bar Or als quarts de final. En semifinals va vèncer la judoca de la República Txeca Julie Zarybnicka, a qui va guanyar per Ipon, per després disputar la final contra l’austríaca Elena Dengg, a qui també va guanyar per Ipon per així tornar a casa amb la medalla d’or en la categoria de menys de 70 quilos.

Amb aquesta nova victòria Tsunoda se situa en el número 1 del Rànquing Mundial de la seva categoria i continua donant mostres del seu gran estat de forma, ja que a l’agost va fer-se amb la medalla d’or al Campionat del Món Júnior celebrat a Guayaquil (Equador).

Imatge de portada: @aitsunodaroustant