Els millors moments de la cerimònia inaugural

1 minut de lectura
Els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 ja han començat amb una cerimònia inaugural que ha sabut deixar enrere la falta de públic per brillar amb grans moments per a la televisió.

La cerimònia inaugural dels Jocs ha comptat amb dos grans moments innovadors que poden quedar perfectament gravats a les nostres retines. També hi ha hagut altres propostes destacables així com llargues estones d’avorriment.

Drons

La tecnologia ha sigut clau durant la cerimònia inaugural, però ha tingut com a punt culminant, sens dubte, el planeta en 3D aeri format per més de 1.800 drons. Espectacular.

Pictogrames

El disseny gràfic portat al moviment humà més simple. Pràcticament un llarg esquetx d’humor més que benvingut pel ritme i per la originalitat

També ens ha agradat força…

Agnes Keleti

Un vídeo que fa camí en la història a través dels ulls de la magnífica gimnasta d’Hongria, protagonista de la revista “Heroïnes Olímpiques” de la Fosbury.

La flama

Un moment més sobri que espectacular, però realment bonic, amb l’encert afegit de comptar amb Naomi Osaka com a protagonista. El peveter sempre brilla.

Més enllà d’aquests moments i de la primera part de la cerimònia, a bon ritme, cal dir que la desfilada d’atletes s’ha fet tan llarga com sempre (potser més, sense les reaccions del públic) i que la part dels discursos s’accepta, però no agrada a ningú.