“Love Sport”, 15 gags d’animació

1 minut de lectura
Hi ha moltes maneres de gaudir de l’esport. Una de les que més ens agrada, sens dubte, és aquella que té un vincle estret amb l’humor.

Un dels nombrosos projectes del prestigiós “Studio Aka” britànic d’animació va ser, ja fa uns quants anys, una sèrie que apostava per revisitar esports de tota mena. El director era Grant Orchard, nominat als Oscars i guanyador d’un Bafta pel seu talent en la creació d’històries animades. El 2012, coincidint amb els Jocs Olímpics de Londres, van difondre totes les històries i en van afegir algunes més d’esports olímpics. En total, 15 historietes molt curtes en forma de gags que van en la mateixa línia gràfica i que valen la pena per passar una bona estona durant el confinament.

No us imagineu curtmetratges amb molt de fons: a la pràctica, són una successió de quasi-acudits de menys de dos minuts. Hi ha alguns gags que formen part de la sèrie en disciplines que no considerem esports (des de la caça al dòmino), però els hem llistat de totes maneres a continuació.

Esgrima: batalla de nivell Star Wars

Natació artística: sincronització perfecta?

Tennis de taula: talent asiàtic

Halterofília: el gag més curt

Salt d’esquí: una aventura gal·làctica

Bàsquet: abusananos

Hípica: fer el que faci falta

Salts d’aigua: error de càlcul

Freeride: esport de risc

Sumo: una batalla imprevista

Caça: pèrdua d’humanitat

Arts Marcials Mixtes: combat massiu

Domino: camí del Guinness

Curses de llebrers: l’amo del canòdrom

Paintball: guerra en colors