El Lleida Llista Blava fa una crida per rebre suport popular

2 minuts de lectura
Després de viure la millor temporada de la seva història el curs 2018/2019 comença carregat d’incògnites al Segrià

Fa uns mesos el Lleida Llista Blava assolia un dels triomfs més importants de la història dels equips esportius a les terres de Ponent. L’equip sènior masculí es proclamava campió de la Copa CERS aprofitant la seva condició d’amfitrió a la final a quatre celebrada al Pavelló Onze de Setembre amb una victòria final contra el Barcelos especialment celebrada. Un títol continental més que benvingut per a un club modest que aquest any tornarà a Europa amb la missió complicadíssima de revalidar el triomf del curs passat.

DcSmGOwWAAAUevj

A principis de juny el club va anunciar que es quedava sense patrocinador principal després que ICG Software, que havia matingut un fort vincle amb el primer equip durant sis temporades, tanqués una etapa fructífera amb el Lleida Llista Blava. Fa unes setmanes es van encendre totes les alarmes: l’equip començava la pretemporada i encara no hi havia patrocinador. Amb el pas dels dies l’efecte crida amplificat pels mitjans de comunicació de la ciutat no va fer efecte i, a la pràctica, el club ha començat a disputar la primera competició oficial del curs 2018/2019 sense un patrocinador principal que ofereixi totes les garanties per a fer front als salaris i als desplaçaments, especialment els de la competició europea, així com les inscripcions a les principals competicions de la temporada.

A finals de setembre, el club lleidatà disputarà la final a quatre de la Copa Continental per la seva condició de campió de la CERS. I per fer-ho, haurà d’abonar més de 4.000 euros.

Una campanya sorgida a les xarxes socials

Davant una situació complicada totes les idees són bones. Això és el que va pensar l’alma mater quan va rebre a través de twitter la proposta d’un aficionat de Tremp, en Manel, que proposava crear una caixa de solidaritat oberta a tota la població per fer front a les despeses del club.

Dit i fet, aquest dilluns el Lleida Llista Blava ha fet públic un compte corrent on tothom qui ho vulgui pot fer l’aportació que consideri oportuna per donar suport al club.

Voleu donar suport al Lleida Llista Blava? Podeu fer un ingrés al número de compte: ES64 2085 9457 07 0330523948

Amb el lema “Amb tu ho aconseguirem!” com a epicentre de la campanya, el Lleida Llista Blava continua confiant en l’arribada d’algun patrocinador mentre aposta per un sistema clàssic de subscripció popular que més enllà dels diners recaptats també pot enfortir el vincle entre la massa social del club i la plantilla. “Tu ets el jugador número 6”, diuen, i ja hi ha un bon grapat d’aficionats que han respost fent la seva aportació. De moment, els jugadors responen a la pista i ja són a les semifinals de la Lliga Catalana 2018. Serà una nova temporada d’èxit per als d’Albert Folguera?

DmUiYHmX0AEYNkm