Hoquei Challenge: els millors ingredients de l’hoquei patins

hoquei challenge

 Dos equips d’hoquei patins formats per un porter i un jugador, en un camp molt més petit de l’habitual i amb unes regles que fomenten els emocionants 1×1 porter vs jugador. Aquests són els ingredients principals amb què neix l’Hoquei Challenge 5.000, un torneig amb importants premis en metàl·lic i un emocionant format d’eliminatòries que prometen emocions fortes el 10 de juny a Riudoms.

Es tracta d’un format d’hoquei espectacular i molt divertit. En els campus per a porters vam començar a fer partits 1 contra 1, i a tots els porters els encantava. Després vam incorporar jugadors en els nostres campus i vam evolucionar cap a aquesta variant, amb un porter i un jugador a cada equip, i vam veure que encara era més espectacular” Ens ho explica en Roger Molina, ànima d’OK Porters, qui amb la resta del seu equip en va evolucionar la idea i ha decidit muntar-ne el primer torneig ja aquest mes de juny. Ja s’hi han apuntat els primers equips i molts altres tàndems d’alt nivell s’hi estan interessant.

Un torneig on s’hi espera molt de nivell

La meva idea és que aquest sigui només el primer de molts tornejos. Si aquest format funciona amb el tennis i els jugadors s’hi guanyen la vida, perquè no ha de poder funcionar a la llarga amb l’hoquei patins?“. En aquest cas, la primera edició podrà acollir un màxim de 64 equips, requisit perquè els premis finals ascendeixin a la xifra de 5.000 €. Un al·licient important perquè els millors jugadors d’hoquei del nostre país –o perquè no de l’estranger?– decideixin provar aquesta modalitat tan elèctrica que es jugarà amb dues parts de 6 minuts. I és que tots sabem que l’hoquei patins és un esport que a casa nostra difícilment dóna per viure, i sempre van bé iniciatives com aquestes per l’economia domèstica de jugadors que dediquen segurament el mateix esforç o més que els d’altres esports que sí que permeten un major professionalisme.

I com que explicar un esport només amb paraules és quelcom complicat, aquí en podeu veure un exemple pràctic:

I també n’hi ha prevista una versió per a nens més petits de 13 anys, l’endemà diumenge 11. Evidentment en aquestes edats els premis no seran en metàl·lic sinó vals per activitats relacionades amb el món de l’hoquei:

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!