Berta Busquets i Raül Marín, millors jugadors de l’OK Lliga

1 minut de lectura
Els esports d’equip tanquen temporada i arriba el moment de començar a conèixer els primers reconeixements.

L’OK Lliga ha fet públics els noms dels vencedors al trofeu a l’MVP de la temporada 2017-2018. Un guardó que no només reconeix els jugadors més destacats del curs, sinó que té un valor afegit per la seva fórmula d’elecció: són els capitans i els entrenadors de cada equip els que participen en la votació, de manera que els escollits gaudeixen del reconeixement públic així com el dels seus companys de professió.

són els capitans i entrenadors els que escullen els mvp

Berta Busquets i Raül Marín reben el guardó per primera vegada en la seva trajectòria després de completar uns mesos sensacionals. Les votacions han seguit un patró molt similar tant en categoria femenina com masculina: jugadors d’equips que no han guanyat la lliga, acompanyats al podi per dos integrants de les plantilles dominadores. A més, tots dos havien sigut els tercers millors jugadors de la temporada passada, demostrant un cop més que són referents del seu esport.

Berta Busquets, líder al Vallès

Berta Busquets ha anotat 23 gols i ha repartit tres assistències, essent decisiva per a portar l’HC Palau Plegamans a la 4a posició final. Una jugadora determinant per a l’equip vallesà amb números que queden lluny de les xifres ofensives que ostenten altres jugadores de la lliga i que no reflecteixen prou bé el domini del joc de Busquets.

DXHbNnPXcAAPyrf

L’elecció de Busquets torna a deixar sense reconeixement a Maria Díez, una de les jugadores catalanes del Gijón campió que ja fa anys que ronda el premi sense èxit. De fet, en 4 de les 5 darreres temporades ha estat escollida la segona millor jugadora del campionat.

Raül Marín, uns números històrics

En la competició masculina els tècnics i capitans s’han rendit davant els números extraordinaris de Raül Marín, que ha batut el rècord de gols de l’OK Lliga amb 58 dianes. Un registre espectacular que encara brilla més si ens fixem en la taula de màxims golejadors: el blaugrana Pablo Álvarez n’ha anotat 45 i el tercer classificat 28… 30 menys que el reusenc! Marín també ha repartit 8 assistències i ha estat clau en la tercera plaça final del Reus.

La presència al podi de Pau Bargalló (tercer, per darrere del seu company al FCB Sergi Fernández) manté la tradició dels Bargalló: en 7 de les 9 temporades on s’ha triat l’MVP els Bargalló han tingut presència al podi.

Relació de guardonats 2017-2018:
1. Berta Busquets / Raül Marín
2. Maria Díez / Sergi Fernández
3. Marta González / Pau Bargalló