Bona estrena de les Seleccions Catalanes d’Handbol Platja

1 minut de lectura
Catalana_Platja
Gran expectació a Castelldefels en els partits d’exhibició. Foto: Fed. Cat. d’Handbol

La Fase Final del Campionat de Catalunya 2016 celebrada a Castelldefels, va ser l’escenari per l’estrena de les seleccions catalanes d’Handbol Platja, que van debutar en motiu del 75è aniversari de la Federació Catalana.

En un gran cap de setmana de competició a la platja de Castelldefels, el dissabte a la tarda es va viure l’estrena de les Seleccions Catalanes d’Handbol Platja que van jugar contra combinats de jugadors catalans, anomenats “Beach Stars”. Un acte emmarcat dins del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’Handbol, que es preveu que pugui tenir continuïtat.

En els dos partits van primar les grans dosis d’espectacle, accions de gran dificultat i ben amanides amb “xou” i diversió. Lògicament el resultat era el de menys, i els dos partits es van decidir als shoot-outs, el partit masculí a favor del Combinat Beach Stars i el femení del costat de la selecció catalana.

En acabar, la Federació Catalana d’Handbol va fer un reconeixement al seleccionador estatal femençi Dani Lara, i les jugadores Ivet Musons i Sílvia Lladró, que la passada setmana van proclamar-se campiones del món de l’especialitat a Budapest. Queda clar que aquesta modalitat de l’handbol està arrelant cada cop amb més força a casa nostra.