Fosbury #37: Els límits del cos

1 minut de lectura
La Fosbury editem una revista que es fixa en la relació entre la pràctica esportiva i el cos humà.

La Revista Fosbury #37 arriba amb ganes de fomentar el debat sobre els límits del cos. És la segona revista en paper editada per la cooperativa que hem constituït l’equip de la Fosbury i el número que tanca un 2020 especialment difícil per a tothom. Seguint la línia del nou format estrenat a l’estiu, la revista explora en format de quasi monogràfic l’eina que tots tenim al nostre abast per a fer activitat física i esport.

Amb el número ja a impremta i amb ganes que arribi ben aviat a les mans de les persones sòcies de la Fosbury, imprescindibles per tirar endavant el projecte periodístic de tot l’altre esport, i de tothom que ens llegiu de forma ocasional, avui mateix ja fem pública la portadaposem el número a la venda.

Portada de la Revista Fosbury #37

Amb el cos com a referència, el dissenyador Xevi Esteve revisita sis segles després l’Home de Vitruvi de Leonardo da Vinci, la imatge icònica de la perfecció humana. Una portada amb doble protagonista, donant pes als músculs com a part central del nostre motor esportiu, i amb un fons groc, el color que exerceix de fil conductor d’aquesta Fosbury #37 com a necessari toc d’alerta permanent sobre els límits del cos.