Per Sant Jordi florirà la primera revista Fosbury trimestral en paper

2 minuts de lectura

Floreixen_900x600_2

Arriba la primavera i floreix el nou projecte de La Fosbury. Després d’uns quants mesos de preparació, i a partir de la bona experiència que ens vam endur amb la doble revista “olímpica” editada el passat estiu, fem el salt al paper. D’aquí a un mes, el 23 d’abril, sortirà a la llum el primer número en paper de la Revista Fosbury, que prendrà el relleu de les 24 revistes digitals publicades des de maig de 2014. La revista en paper tindrà una periodicitat trimestral i comptarà els ingredients bàsics del projecte fosburià: protagonisme per a tot l’altre esport de casa nostra i d’arreu del món amb una mirada singular, fixant-nos en tot allò que transcendeix l’esport.

fosbury_paper_mockup

Cada número de la revista comptarà amb un dossier central temàtic (“l’escombrada”) per conèixer a fons històries imprescindibles que comparteixen el mateix fil conductor. Tot plegat, després d’un bon escalfament i abans de passar per la zona mixta i gaudir del tercer temps. En aquest primer número en paper (el #25 del projecte Fosbury) ens endinsarem en els esportistes que, tal i com va fer Dick Fosbury als anys 60, estan canviant o van canviar els seus esports. El projecte comptarà amb l’equip de La Fosbury a la sala de màquines i amb un bon grapat de nous col·laboradors disposats a aportar noves visions de tot l’altre esport.

mockup_oriola

Subscripcions en marxa!

A La Fosbury volem que els lectors us feu vostre aquest nou projecte. Per a nosaltres és cabdal comptar amb el suport dels amants de tot l’altre esport d’arreu del país. Lectors crítics, compromesos amb un altre model de periodisme esportiu i que no es conforma amb allò que ja coneixem. Per tot plegat, us convidem a fer-vos subscriptors de la revista. Amb un sol pagament anual de 25€ rebreu els quatre números en paper a casa abans que ningú i a un preu més econòmic. Els subscriptors, sens dubte, sereu la clau de volta per a construir un projecte viable i independent.

opcions_subscr

També tenim moltes ganes d’anar més enllà de la relació entre redactors i lectors. Per aquest motiu, apostem per generar una comunitat que ja ha viscut els seus dos primers actes oberts a tothom. Ens referim al Club Fosbury, l’espai per als amants de tot l’altre esport. Des del Club anirem organitzant actes de tota mena vinculats a l’esport. El proper serà el 9 d’abril, a Molins de Rei, amb un seguiment especial de la París-Roubaix de ciclisme. El Club també us obre les portes a un preu assequible de 40€/any. Més enllà de les quatre revistes en paper, els membres del club tindran altres avantatges que us expliquem aquí.

Estrenem la primavera i floreix la nova Fosbury. Us convidem a sumar-vos al nou projecte i a fer-ne difusió entre família, amics, clubs, coneguts i saludats. Moltes gràcies per ser-hi!