Garrote i Ten coronats Campions del Món al Canadà

1 minut de lectura

Fins diumenge es va disputar el mundial de ciclisme paralímpic a Baie-Comeau (Canadà), campionat tancat amb un botí de cinc medalles entre els dos corredors dels Països Catalans Sergio Garrote i Ricardo Ten: tres pel barceloní i dues pel valencià.

El handbiker català es va vestir amb el mallot de l’arc de Sant Martí en la contrarellotge, especialitat en la qual també és el vigent campió paralímpic després de guanyar a Tòquio. Garrote va sumar també dues medalles de bronze, una en la prova de ruta i l’altra en els relleus juntament amb Luis Miguel García-Marquina i Martín Berchesi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sergiogarrote_handbiker)

El valencià Ricardo Ten va ser medalla d’or en la prova de ruta de la classe C1 i bronze a la crono, en què va punxar roda, fent impossible el doblet que buscava el veterà corredor. Ten, de 47 anys, acumula ja 21 medalles en mundials.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricardo Ten (@pancraten)

El duo format per Christian Venge i el seu pilot Noel Martín defensaven al Canadà els seus mallots de campions mundials en ruta que van aconseguir a Portugal l’any passat, però només van poder ser cinquens en la prova de ruta en tàndem, la mateixa posició que van assolir en la prova de contrarellotge.