Catalunya guanya per primera vegada el Trofeu Internacional de quad rugbi

1 minut de lectura

El cap de setmana del 16 i 17 de juliol es va disputar la 4a edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial de Barcelona. La competició, organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, ha comptat amb la presència de tres seleccions europees i de la selecció catalana.

Dissabte es va disputar la primera fase amb partits entre les quatre seleccions participants. Catalunya va acabar el dia invicta després de vèncer amb autoritat el primer partit davant Irlanda per 44 a 20. El segon partit, contra Àustria, el va guanyar per 38 a 18 i finalment, el combinat nacional va obtenir una victòria davant Itàlia per 38 a 30, classificant-se per primera vegada per la final del Trofeu Internacional.

La selecció catalana va aconseguir la seva primera victòria en la quarta edició del torneig / FCEDF

Diumenge es van jugar les finals. Primer es va disputar el partit per la 3a i 4a posició entre Itàlia i Irlanda, amb victòria per la selecció italiana per 48 a 32. El matx pel títol el van disputar Catalunya i Àustria i va ser realment igualat, al descans el resultat era de 22 a 21 a favor de Catalunya. El partit es va decidir al tercer període amb un parcial 15 a 10 a favor de Catalunya, que es va proclamar per primera vegada campiona del torneig amb un resultat final de 48 a 39.

 

El jugador de la selecció catalana Johney Tijan, escollit millor jugador amb puntuació alta del Trofeu Internacional de quad rugbi

Entre els millors jugadors, designats pels staff tècnics de les seleccions participants, destaquem la presència del jugador de la Selecció Catalana Johney Tijan com a millor jugador amb puntuació alta. Tijan, jugador del Barcelona Universitari Club, va signar una gran competició sent un dels jugadors més destacats de la Selecció Catalana.

El jugador del BUC va aconseguir, a més del triomf en equip, un premi individual / FCEDF

Com a millor jugador amb puntuació baixa va ser escollit el jugador de la selecció Irlandesa John McCarthy i el jugador austríac Peter Schloffer, va ser designat millor jugador amb puntuació mitjana del Trofeu Internacional de quad rugbi de Barcelona.

Imatge de portada: FCEDF