El retorn de les reines. Tornarà el Club Voleibol Sant Cugat a la Superlliga?

1 minut de lectura

Tot i que hi podríem fer una bonica analogia amb la tercera de les entregues d’El Senyor dels Anells, aquella en la qual nou companys emprenen un viatge a la Terra Mitjana per salvar-la de l’obscuritat imposada per Sauron, comparant-ho amb el període d’obscuritat que ha viscut el voleibol femení a Catalunya, amb el FC Barcelona com a únic representant a la Superlliga els darrers dos anys; no és l’objectiu comparar el Barça amb Sauron, així com no ho és centrar-nos en el període obscur del voleibol català.

No ho és perquè, si no hi ha cap daltabaix, aquest període acabarà en els propers dies o setmanes. I ho farà amb el retorn de les reines, el retorn a la màxima categoria estatal de l’equip català que més temporades (set) ha estat a la Superlliga femenina: el Club Voleibol Sant Cugat.

senior2015-2016

El primer de tres match-balls

Les vallesanes es troben en aquests moments disputant el play-off d’ascens a Superlliga, una competició entre els quatre millors equips de la temporada regular i en la qual els dos primers obtindran el premi de l’ascens. Disputades les tres primeres del total de sis jornades del play-off, el balanç per a les noies de Rafa Ruiz és immillorable: 3 partits i 3 clares victòries, havent cedit únicament dos sets.

Així doncs, aquest proper diumenge a les 12h., les santcugatenques afrontaran el primer dels tres match-balls restants: serà a Guadalajara davant un rival al qui li tenen presa la mesura: en els tres enfrontaments d’aquesta temporada, ple de victòries per a les catalanes i un únic set per a les manxegues. En cas que el CV Sant Cugat guanyi per 0-3 o 1-3, les roig-i-negres seran equip de Superlliga.

fotoportadasantcugat1

El millor Sant Jordi possible

En cas d’ajustada victòria o derrota, pas de problem! El proper cap de setmana el CV Sant Cugat disposarà de la segona pilota de partit a Tenerife davant el Cuesta Piedra Santa Cruz.

I si encara així l’ascens no arribés, les santcugatenques disputaran l’última jornada del play-off a casa, al Pavelló de Valldoreix, amb el suport de l’afició davant el CV Torrelavega. En principi, i si les de Rafa Ruiz segueixen aquesta dinàmica de joc, aquest darrer partit, que es jugarà el 23 d’abril, servirà com a gran festa de final de temporada per a un CV Sant Cugat que tornarà al lloc més alt, al lloc d’on mai hauria d’haver marxat.

foto2santcugat