Anna Ramírez guanya la seva quarta Titan Desert

1 minut de lectura
La vigatana Anna Ramírez ha aconseguit la seva quarta Titan Desert i empata amb l’ampostí Josep Betalú. La corredora del KH7 ha quedat per davant la sud-africana Vera Looser, dona de Konny Looser el guanyador de la prova masculina.

L’osonenca, dos cops campiona d’Espanya de ciclisme en ruta (2003 i 2014), ha demostrat estar en plena forma als seus 41 anys, emportant-se la general femenina a més de tres etapes. Ramírez ha estat 20a a la general global amb un temps de 24 hores, 42 minuts i 36 segons, seguida precisament de Vera Looser, que ha quedat 21a a la taula amb un temps de 24:48:33 a gairebé sis minuts de la catalana de l’equip KH7.

Konny Looser s’emporta la seva segona Titan gràcies a una drecera

Looser ha revalidat el títol amb un marge de només 12 segons -el més estret en la història de la prova- respecte a Francisco Herrero que dominava la general fins aquesta sisena i darrera etapa entre Erg Chebbi i Maadid de 76 quilòmetres.

El corredor suís començava l’última jornada tres segons per darrere el segovià, però Looser ha estat hàbil agafant una drecera als darrers quilòmetres que li ha donat uns metres d’avantatge, suficients per retallar el forat amb Herrero i guanyar la seva segona Titan Desert amb un temps total de 21:37:49 per 21:38:01 d’Herrero que ha acabat desconsolat.

Pau Marzà ha estat el català millor classificat en acabar quart, el de Xerta ha necessitat un temps de 21:54:52 per completar les sis etapes, nou minuts més que el basc Julen Zubero que ha tancat el podi. El tarragoní Albert Roda que corria la prova per recaptar fons per a la Fundació Rosa Maria Vivar de Reus que lluita contra l’Alzheimer ha acabat en la posició 133 amb un temps de 32:03:29.

Imatge de portada: @TitanDesert