Sandor Martín disputarà una eliminatòria mundial contra Teofimo López a Nova York

1 minut de lectura

El púgil de Nou Barris s’enfrontarà a l’estatunidenc d’ascendència hondurenya Teofimo López el proper 10 de desembre al Madison Square Garden de Nova York per definir l’aspirant oficial al cinturó mundial WBC del pes superlleuger

La gran atracció de la boxa catalana, Sandor Martín, és un pas més a prop d’aconseguir el seu somni de proclamar-se campió del món, com es pot llegir al seu perfil de Twitter. Després que la brillant victòria contra l’excampió mundial Mikey García a Califòrnia l’octubre de 2021 el catapultés a les llistes mundials ara el Consell Mundial de Boxa (WBC) ha ordenat aquest combat entre tots dos púgils. Martín no puja al ring des del mes d’abril i ara li ha arribat una gran oportunitat, un altre combat molt mediàtic als Estats Units, en aquesta ocasió contra l’excampió mundial del pes lleuger (61 kg) Teofimo López.

El cinturó del pes superlleuger (63 kg) del Consell Mundial de boxa es posarà en joc el proper 26 de novembre, s’enfronten Regis Prograis i Jose Zepeda. El vencedor d’aquest combat se les haurà amb Jose Carlos Ramírez -primer en la llista d’aspirants- i qui guanyi pujarà al ring per enfrontar-se al guanyador del López vs Martín. No serà un camí immediat al cinturó, però de guanyar al Madison Sandor Martín quedaria a les portes de proclamar-se campió mundial.

Imatge de portada: @sandormartin