Us convidem a la presentació del documental “Cap a la meta”

1 minut de lectura

L’acte tindrà lloc aquest dimecres a les 20h als Cinemes Girona de Barcelona (Carrer Girona, 175), el dia abans de la seva estrena al Canal 33 i tindrà la presència destacada de la marxadora olímpica Beatriz Pascual. L’entrada és GRATUÏTA

Invitació_ALAMETA_HOR

Ens trobem ara a poc més d’un any dels Jocs Olímpics de Río, el mateix punt de partida del documental “Cap a la meta” (www.alameta.com), que es va començar a gravar un any abans dels Jocs de Londres 2012. És per tant un gran moment per viure aquest camí cap als Jocs, seguint la dura preparació de tres marxadors –entre ells la catalana Beatriz Pascual– per la gran cita esportiva de cada quatre anys. La ciutat de Viladecans acollirà la presentació oficial d’aquest documental que parla d’esport, però sobretot de lluita i superació.

Després de la presentació feta la passada setmana a Viladecans, aquest dimecres 10 de juny, els magnífics Cinemes Girona de Barcelona seran l’escenari de la preestrena oficial a Catalunya del documental “Cap a la Meta”. Un acte que es clourà amb una taula rodona de moment amb la presència confirmada de la mateixa Beatriz Pascual, del periodista i esportista de fons Rafa Navarro, l’ajudant de direcció Eloi Aymerich (de Clack) i moderada per un periodista de la Revista Fosbury.

Amb esforç i sacrifici… n’hi haurà prou?

El documental segueix de ben a prop les evolucions de tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses. El Rolando Saquipay s’entrena a l’Equador, mentre que el Claudio Villanueva (equatorià nacionalitzat espanyol) i la Beatriz ho fan al CAR de Sant Cugat amb unes condicions molt més propícies pels èxits. Però, compte, que sovint amb esforç i sacrifici no n’hi haurà prou. Aconseguiran els seus objectius?

Beatriz i Marin

El documental, coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya amb el suport d’Ibermèdia i l’ICEC, ha estat dirigit per l’equatorià Diego Ortuño, i té una durada de 52 minuts. L’estrena a la televisió del nostre país serà dijous 11 de juny a les 23:15h al programa “El Documental” del Canal 33.

El Cajas 2