Barcelona acull aquest cap de setmana el XI Torneig Interescoles de pilota a mà

1 minut de lectura

El 20 i 21 de juliol Barcelona acollirà el XI Torneig Interescoles de pilota a mà amb la participació de més de 140 pilotaris

Més de 140 pilotaris pertanyents a 15 clubs i escoles de tot l’Estat es donaran cita els propers 20 i 21 de juliol a Barcelona al XI torneig Interescoles de Pilota a mà a Barcelona, ​​des de categoria infantil fins a sènior.

En aquest torneig participaran pilotaris provinents de Catalunya, Euskadi, Navarra, la Rioja, Aragó, Madrid, País Valencià i Castella. Es desenvoluparà en vuit frontons ubicats a la capital catalana.

En aquest torneig han participat en edicions anteriors pilotaris avui en dia reconeguts al món de la pilota basca com Peio Etxeberria, Arkaitz Eskuza o Andoni Gaskue, per la qual cosa no seria estrany que la llista s’ampliara en anys posteriors.

Els clubs participants a l’edició d’enguany són els següents: Bidebieta (Basauri-Bizkaia), Eraso (Tudela-Navarra), Golmayo (Sòria), Itsasalde (Santurtzi-Bizkaia), Beti onak (Atarrabia-Navarra), Stadium Venècia (Saragossa), San Francisco Javier (Lodosa-Navarra), Aurrera (Leitza-Navarra), Castelloner (País Valencià), Leganés (Madrid), Uruñuela (La Rioja), Jaime Oñate (Pedrajas, Valladolid), El Molar (Madrid), Lagunak (Barañain-Navarra), Casa dels Navarresos (Barcelona).

Les partides es desenvoluparan als frontons de la Casa dels Navarresos, Santa Coloma, Bac de Roda i Vall d’Hebron, a partir de les 9:30 del dissabte. Les finals és disputaran a la Casa dels Navarresos de Barcelona i estan programades a les 20:00 del dissabte les de la categoria sènior mentre que les escolars seran a partir de les 10h del diumenge.

La primera edició d’aquest consolidat torneig es va disputar el 2012 al Puig de Santa Maria (País Valencià) i poc a poc va anar agafant renom fins que la pandèmia el va aturar durant uns anys, però, el 2022 es va reprendre a Navarra a càrrec dels clubs d’Atarrabia, Barañain i Leitza (Navarra). El passat any 2023 va viatjar fins a Moixent (País Valencià), on el club de la localitat fou l’organitzador amb un èxit tant de participació com d’organització. Aquest any La Casa dels Navarresos de Barcelona agafen el testimoni per a organitzar l’edició més ambiciosa fins a la data.

Per a més informació podeu veure el dossier de presentació del torneig al següent enllaç:

XI Torneig Interescoles de Pilota a Mà a Barcelona