El secretari general de l’Esport felicita la trajectòria i “l’afany de superació” del judoka Eloi Moreno

1 minut de lectura

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, acompanyat del representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, ha felicitat avui a Tarragona en una recepció oficial Eloi Moreno, judoka català amb Síndrome de Down que aquest estiu va obtenir el cinturó negre.

En l’acte, que ha tingut lloc a la Representació Territorial de l’Esport a Tarragona, Gerard Figueras ha reconegut l’èxit de l’esportista, que ha estat acompanyat d’Albert Pujol, responsable de l’àrea d’ensenyament de la Federació Catalana de Judo; Javier Rodríguez, entrenador de l’Eloi, pertanyent al Club Dojo Tarraco, i els seus familiars.

El judoka de 22 anys va accedir al cinturó negre 1r DAN durant l’examen de pas de grau que va tenir lloc al juliol a les instal·lacions de Llars Mundet (Barcelona), unes proves tècniques que convoca la Federació Catalana de Judo dues vegades l’any. Eloi Moreno va demostrar un gran esperit de superació en el seu Kata, que li va valdre per aconseguir aquesta fita.

Gerard Figueras ha lloat l’esforç de l’esportista tarragoní i li ha lliurat un obsequi “en reconeixement a la brillant trajectòria” en el món del judo. El secretari general de l’Esport l’ha posat com “a exemple de tenacitat i afany de superació”.