Pluja de medalles catalanes a l’Europeu d’Andorra

1 minut de lectura

El Campionat d’Europa de patinatge artístic celebrat a Andorra la Vella va acabar diumenge amb bons resultats pels patinadors i patinadores catalanes i és que després de l’or aconseguit per Llorenç Àlvarez en categoria sènior masculina s’hi han sumat més medalles.


Carla Escrich del CPA Caldes d’Estrac i Clàudia Aguado del Ripollet van ser plata i bronze en categoria sènior, mentre que Sira Bella s’ha proclamat campiona europea en categoria júnior. La patinadora de l’Artistic Skating Cunit ha estat la més ben valorada amb 174,61 punts, en segona posició ha finalitzat una altra patinadora catalana, Anouk Vizcarro. En la classe júnior masculina hi ha hagut dos catalans al podi: Aleix Bou i Arnau Pérez, que s’han penjat la plata i el bronze respectivament.

Àfrica Valiente i Ferran Clavero són els nous campions europeus en categoria juvenil femení i masculí respectivament. Clavero, del CP Sant Quirze, es va penjar l’or amb un registre 164,24 punts mentre que Roger Arasa del CP l’Aldea va ser plata amb una puntuació total de 160,98.

Imatge de portada: FCP