El Catalunya Stars omple Fontajau per veure el millor patinatge artístic del país

1 minut de lectura

La cinquena edició del Catalunya Stars va reunir més de 5.500 persones al Pavelló de Fontajau, que van poder gaudir del millor patinatge artístic de casa nostra

Els patinadors i patinadores es van dividir en tres equips de tres colors –blau, groc i vermell– en cada una de les modalitats: grups xou grans, grups petits, grups xou júniors, quartets, lliure sènior femení, lliure sènior masculí, solo dance sènior, podi europeu femení, podi europeu masculí i convidats d’altres modalitats. En total a Fontajau es van veure trenta actuacions.


La competició la va guanyar l’equip blau, que es va imposar a cada una de les rondes. El vot popular, a més, també va ser favorable a l’equip que capitanejaven Carla Escrich i Aleix Bou. Es van sumar les puntuacions dels jutges i s’hi va afegir la votació popular, expressada a través d’Instagram amb gairebé 30.000 vots. La resta d’actuacions que integraven l’equip guanyador eren el Xou petit del CPA Tona, el Xou gran del CPA Girona, el Quartet de l’AP Lliçà de Vall, Àfrica Valiente, David Canyet, Ot Dalmau, el Xou júnior del PA Maçanet i la parella Àger Campmajor i Ariadna Vega.

Al cinquè festival d’exhibició de fi de curs es va poder veure en acció patinadors, patinadores i grups de xou que fa cosa d’un mes competien als World Skate Games d’Argentina, el Mundial de l’especialitat, fent palès el gran nivell del patinatge artístic català.

Imatge de portada: Federació Catalana de Patinatge