Cap de setmana solidari a la província de Girona amb l’Oxfam Trailwalker

1 minut de lectura
Aquest cap de setmana la província de Girona afronta un repte solidari: la Trailwalker que organitza l’ONG Oxfam. Es tracta d’un esdeveniment esportiu per equips, que consisteix a recórrer 100 km en un màxim de 32 hores o 50 km en un màxim de 16 hores. No és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, es pot completar a peu. Aquest any hi ha la novetat de la passejada de 10 km, que es pot fer en 4 hores en família o amb amics.

Cada conjunt es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros amb l’objectiu de lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica. Amb aquests donatius Oxfam vol fer front a les crisis humanitàries causades pel canvi climàtic com inundacions o sequeres. Millorar de l’accés a l’aigua potable i les condicions d’higiene i també desenvolupar projectes que permetran a les persones que viuen en entorns més vulnerables adaptar-se a l’efecte del canvi climàtic.

Cada equip en les distàncies de 100 km i 50 km es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros de donatius. Això vol dir que si l’equip es de sis persones, surt a 250 euros per cap. Els equips participants en la passejada de 10 km, es comprometen a recaptar un mínim de 500 euros.

Aquestes són les tres modalitats de l’Oxfam Trailwalker del 21 i 22 de maig:

– 100km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols

– 50km d’Olot a Girona
– La passejada de 10km de Santa Cristina d’Aro a Sant Feliu de Guíxols
La finalitat és ben clara, lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica. Amb el que es recapti Oxfam vol aportar el seu gra de sorra a la lluita contra la crisi global que provoca l’escalfament del planeta.
Imatge de portada: Oxfam Intermón