Deportes Frias, Els Professors i els Garcietes triomfen al Torneig de Màdel de Miramar

1 minut de lectura
El Centre Esportiu el Molí i el club Mirasport de Miramar acolliren diumenge una gran matinal amb el millor màdel.

Des de les 9h fins les 14h, 20 equips repartits en 3 categories van competir a Miramar per intentar endur-se la sisena edició d’un torneig ja consolidat al calendari del Circuit Intercomarcal de Màdel.

En categoria iniciació els equips Els Garcietes van aconseguir el seu primer torneig de màdel davant l’equip Solar Jr. que debutava en la competició amb una gran participació, per un resultat en la final de 6-2.

En segona categoria arribaven a la final l’Home bo B, que jugaven a casa, i els Professors, que aconseguiren la victòria després d’un gran torneig i una final molt igualada per 6-4. I per últim, en primera categoria Deportes Frias va aconseguir la victòria amb un resultat de 6-3 davant l’equip Amics de la Ribera, campió de la passada edició. A més, Vicent Miquel fou considerat millor jugador del torneig.

Deportes Frias campió del Torneig de Miramar. Foto. Salva Gregori

Amb els resultats de Miramar, Deportes Frias i els Professors encapçalaran en solitari el rànquing en primera i segona categoria respectivament. Aquest s’actualitzarà durant els pròxims dies.

El Circuit es desplaça a la Ribera Alta

El diumenge dia 20 de juny el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Ribera Alta, on la localitat de Carcaixent, ja es prepara per acollir la quarta parada del Circuit, i la primera de la comarca, que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina municipal.

Igual que els primers tornejos, comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants. A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç abans del 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Per a més informació: www.madelpilota.com