Foto: Ulisses Ortiz

Comença el compte enrere per a l’inici del III Circuit Intercomarcal de Màdel

2 minuts de lectura
El Circuit Intercomarcal de Màdel fa un salt endavant amb una tercera edició més ambiciosa que mai

Ja fa uns quants anys que el màdel ha arrelat al País Valencià com una evolució de la pilota a mà adaptada a les pistes de pàdel. La presència del màdel a aquestes instal·lacions ha crescut amb força des de 2013 amb torneigs, tallers i partides d’exhibició repartides per totes les comarques rebent una gran acceptació per part d’un públic de totes les edats. El màdel enganxa ràpidament perquè és senzill d’aprendre i és un esport que al mateix temps que fomenta diverses qualitats físiques compta amb un alt component lúdic. Una modalitat que no necessita res més que una pilota i la pista de pàdel i que ha nascut amb la voluntat de ser una eina de promoció lingüística, d’inclusió social i sense distinció per sexes, afavorint la participació d’equips mixtes.

En aquest sentit el Circuit Intercomarcal de Màdel s’ha convertit en una de les eines més potents d’aquest esport i amb la seva tercera edició comença a consolidar un esdeveniment de referència per als amants de la pilota i de l’esport al País Valencià. Amb imatge renovada, la cita d’aquest 2019 tornarà a comptar amb la població de Picanya i el IV Torneig 12 hores de Màdel com a tret de sortida del Circuit el proper 14 d’abril. El circuit creix fins a les nou cites (distribuïdes en nou poblacions i sis comarques diferents) i acabarà a finals de setembre a la localitat de Canals

El format del Circuit serà el mateix que en edicions anteriors, en cada torneig es repartiran un nombre de punts que s’aniran actualitzant després de cada torneig, amb la confecció d’una classificació general. Qualsevol equip, per participar li seran concedits cinc punts, el tercer i quart classificat aconseguiran quinze punts, el segon classificat vint punts i el campió 25 punts.

Vicent Miquel de JB Publicitat, actual campió del Circuit / Foto: Ulisses Ortiz

El torneig final es disputarà el 29 de setembre i només hi competiran les 8 millors parelles del Circuit. En aquest cas, es repartiran els punts de la següent manera: deu punt per participar, vint punts al tercer i quart classificat, 30 punts al subcampió i 40 punts al campió. El Circuit comptarà amb més de 2.000 euros de premis que es repartiran entre els guanyadors de cada torneig i un premi final acumulat per al campió del Circuit.

El Circuit comptarà amb el patrocini d’Elmusa i la col·laboració de Pollos Planes, La Bolata, Magnesio Natural, Intersport, JB Publicitat, Embotits Artesans L’Agustino, La Pato, Frediesport, Ferida, Savipecho i la CIJB. També cal destacar la implicació dels clubs i ajuntaments que organitzaran els tornejos en les seues respectives instal·lacions. Enguany la Revista Fosbury també col·labora amb el circuit i anirà informant de la seva evolució al llarg de la temporada.