Pedro Hiltbrand manté el domini en els karts

1 minut de lectura

El pilot de kàrting Pedro Hiltbrand continua en plena forma després d’un 2016 rodó. L’any passat el jove talent del motor català va guanyar tots els grans títols que va disputar. El campionat estatal i la supercopa internacional de KZ2, i el campionat d’Europa i el campionat del món d’OK. Una proesa que li va valer l’aparició al top 10 dels millors esportistes de l’any per La Fosbury. I tot plegat, amb només 20 anys.

Aquest 2017 té ganes de demostrar que l’èxit no va ser passatger. De moment, ha començat tal i com va acabar: guanyant a la resta de rivals. En la primera gran cita de la temporada, a Adria (Itàlia), s’ha endut la Copa de Campions WSK. Victòria, doncs, a les World Series Karting.

17WSKChampAdria4553B
Pedro Hiltbrand celebrant el triomf / Fotografia: Tony Kart

Després de la discreta fase de classificació, Hiltbrand ha demostrat la seva qualitat a la final. En un frec a frec amb el marroquí Sami Taoufik, amb qui es va intercanviar la primera plaça constantment durant la cursa, el de La Selva va evitar les errades i es va endur el triomf. Taoufik va acabar fora del podi. Un trio de luxe, amb Hiltbrand davant l’italià Travisanutto i el belga De Pauw.

Hiltbrand vol continuar guanyant

Aquesta victòria és la primera que assoleix a les files de Tony Kart, una de les escuderies més potents d’aquesta disciplina, que va decidir fitxar el català a finals de 2016. Arribar i moldre per a un pilot que, a diferència de molts dels seus contrincants, no es planteja fer el salt a la Fórmula 1 amb l’objectiu de tenir una carrera professional exitosa en el món del kàrting.

El de Blanes, resident a Itàlia, té una nova cita aquest cap de setmana. Disputarà com a favorit les WSK Super Master Series. Aquesta prova tindrà una puntuació creixent des de les sèries de classificació. En conseqüència, tots els pilots estan obligats a rendir des del primer moment.

Si voleu conèixer les sensacions de Hiltbrand, ja les podeu escoltar en italià

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!