Catalunya s’imposa al combinat d’All Stars en el partit solidari del Nadal sobre rodes

1 minut de lectura

El Nadal sobre rodes va tornar per Sant Esteve, després de dos anys d’absència, amb la quarta edició, amb un partit entre la selecció catalana femenina, dirigida per Josep Maria Barberà i Jordi Camps, i un combinat d’All Stars entrenat per Carla Giudici amb jugadores de l’OK Lliga i dues del Benfica: Marlene Sousa i la portera Maria Vieira.

El partit, una iniciativa solidària recapta fons per a la investigació del càncer infantil, es va jugar al pavelló Joan Ortoll de Calafell. L’organització va anar a càrrec de la Federació Catalana de Patinatge, la Fundació Amics Joan Petit i Hockeymania, i va comptar amb el suport de la SGEAF, l’Ajuntament de Calafell i el CP Calafell.

L’encontre va ser de ritme alt i ofensiu, com mostra el marcador final de 8 a 3 favorable al combinat nacional. Gemma Solé  Joana Xicota  i Aina Florenza van fer dos gols cadascuna i Victòria Porta, Alba Ambròs van sumar-ne un perquè Catalunya acabés amb 8 dianes. Carolina Herrera, Milagros Carrera i Aina Arxé van fer els gols del combinat All Stars. 

La llista de Catalunya estava formada per les porteres Laura Vicente (Generali Palau de Plegamans) i Mariona Surós (Cerdanyola Feníe Energía) i les jugadores de pista Aina Florenza i Berta Busquets (Generali Palau de Plegamans), Gemma Solé i Paula Ferrón (Cerdanyola Feníe Energía), Joana Xicota (Esneca Fraga), Maria Anglada (Voltregà Stern Motor), Victòria Porta (Vila-sana) i Alba Ambròs (Solideo Sant Cugat).

La convocatòria de les All Stars va ser la següent: les porteres Laia Navarrete (Igualada Femení Grupo Guzmán) i Maria Vieira (Benfica) i les jugadores Marta Borràs i Piojo Ramón (ORKLA Bigues i Riells), Aina Arxé i Adriana Gutiérrez (CP Esneca Fraga), Milagros Carrera (Lidergrip CH Mataró), Daiana Silva (CP Vila-sana), Marlene Sousa (SL Benfica) i Carolina Herrera (Igualada Femení Grupo Guzmán).

Imatge de portada: @FCPatinatge