El futbol americà femení existeix… i a casa nostra!

1 minut de lectura

La setmana passada l’atenció mundial del món de l’esport se centrava en la Super Bowl de la NFL, un d’aquells esdeveniments que com se sol dir “aturen el món”. Doncs aquest cap de setmana, molt més a prop de casa nostra s’ha disputat la segona jornada de la Lliga Nacional de Futbol Americà… Femenina.

Thursday Night Football Wallpapers

Doncs sí, el futbol americà femení existeix i aquí a Catalunya tenim cinc dels sis equips que disputen enguany aquesta competició estatal. Barberà Rookies (quatre cops campions), Barcelona Búfals, L’Hospitalet Pioners, Badalona Dracs i Terrassa Reds. Cinc equips catalans que busquen enguany un títol que la temporada passada va aconseguir per primera vegada el Las Rozas Black Demons madrileny.

Després de dues jornades lideren la classificació les noies dels Barberà Rookies (que en la primera jornada van derrotar el vigent campió) i Barcelona Búfals amb dues victòries. La lliga es tancarà el 15 de maig amb la cinquena jornada d’aquesta lliga que es disputa a una sola volta. Podeu seguir-ne l’evolució a la web de la FEFA.

Rookies-Pioners FEM

Ja ho veieu doncs que, lluny de l’estil americà de la Legends Football League (antiga Lingerie League), aquí a casa nostra hi ha equips femenins que es deixen la pell en un camp de futbol americà… i sense haver d’ensenyar més pell del compte com passa als Estats Units. Llarga vida a aquest esport fosbury!

[youtube id=”vWjTo8TMj7c”]