Votació Premis Fosbury 2018: millor dona esportista

1 minut de lectura
Els lectors de La Fosbury decidiu el premi popular als millors esportistes 2018 dels Països Catalans.
ACTUALITZACIÓ: Les votacions de la primera fase estan tancades des de l’1 de gener. Podeu votar una de les vuit finalistes fins el 10 de gener en el següent enllaç.

Per tercer any consecutiu La Fosbury hem preparat el Top 50 dels millors esportistes de l’any al nostre país. El resultat d’aquest singular rànquing mixt el farem públic entre el 27 i el 31 de desembre amb una entrega de 10 noms cada dia. Amb la tria de la redacció ja decidida, obrim ara la votació dels lectors de La Fosbury per definir el premi popular d’enguany.

En una primera fase els lectors podran votar els esportistes que vulguin en una llista de 30 candidatures en categoria femenina i 30 candidatures més en la masculina. Els vuit primers de cada llista es “classificaran” per la votació final, que serà la que acabarà definint el podi dels Premis Fosbury per votació popular de cada categoria.


Ens estrenem amb la votació a la millor dona esportista de 2018. Malgrat que hi ha trenta opcions que s’aniran ordenant en funció del nombre de vots rebuts, moltes més esportistes (Laia Palau, Astrid Fina, Beatriz Ferrer-Salat, Alba Hidalgo, Cíntia Rodríguez, Clàudia Galicia, Gemma Triay i Lucía Sainz, Queralt Castellet…) podrien haver format part de la llista.

La votació està tancada. Podeu seguir clicant però els resultats vàlids s’han recomptat l’1 de gener a les 23:59h. Voteu els finalistes aquí. D’altra banda, recordeu que la redacció de La Fosbury ja ha fet públic el seu Top 50 d’enguany, amb Tita Llorens com a millor esportista de 2018.