Premis Fosbury 2018: votació final

1 minut de lectura
Entrem a la fase final per definir els guanyadors dels Premis Fosbury 2018 per votació popular

Ja coneixem els vuit finalistes per endur-se el premi al millor esportista en categoria masculina i les vuit candidates a guanyar el premi a la millor esportista dona dels Països Catalans de 2018. Tots ells s’han classificat per a la final després de superar la primera fase de votació que comptava amb 60 candidats (30 homes i 30 dones) i on la participació ha estat altíssima amb més de 20.000 vots comptabilitzats entre el 15 de desembre i l’1 de gener. Des de La Fosbury volem agrair la rebuda de la iniciativa als esportistes nominats, clubs, federacions, mitjans de comunicació i persones a títol individual que han difós la votació per canals de tota mena.



En aquesta segona fase de votació el comptador parteix de zero i el sistema canvia: només es pot votar per un únic esportista per categoria i el resultat de la votació no serà públic. Cada nit donarem a conèixer la distribució del percentatge de vot sense revelar a quin esportista correspon cada xifra. Gràcies a tothom per participar-hi!

NOVETAT: Votacions tancades. Gràcies a tothom per participar. Aquí podeu consultar els guanyadors.

Sabies que… la redacció de La Fosbury ja ha anunciat el seu TOP 50 dels millors esportistes dels Països Catalans de 2018? Us convidem a descobrir-lo sencer en els següents enllaços: