Les millors imatges del 26è Ciutat de Barcelona d’escacs

1 minut de lectura
Del 18 al 26 d’agost la capital catalana ha acollit el 26è Trofeu Obert Internacional d’Escacs Ciutat de Barcelona – Absolut de Catalunya.

Els amants dels escacs han viscut aquest mes d’agost una gran cita al nostre país. De fet, una doble cita amb la disputa simultània del Trofeu Obert Internacional Ciutat de Barcelona i del Campionat Absolut de Catalunya a les Cotxeres de Sants.

El GM indi S.P. Sethuraman s’ha proclamat campió del Ciutat de Barcelona després d’imposar-se al GM armeni Aram Hakobyan, que durant unes quantes jornades havia liderat la competició. Tots dos es van enfrontar en un gran duel en la 9a jornada del torneig i Sethuraman es va endur el punt de victòria jugant amb peces blanques. Finalment el segon classificat va ser el GM rus Daniil Yuffa i va completar el podi el GM indi Murali Karthikeyan.

La victòria a l’Absolut de Catalunya va ser per al GM Hipólito Asís (Barcelona) després de sumar 6.5 punts en les 9 partides disputades. La segona posició se la va endur el MI Pere Garriga (Mollet) i el tercer lloc finalment va ser per al GM Marc Narciso (Ateneu Colon).

Tot plegat ho ha seguit de prop el fotògraf Miguel López Mallach, que ofereix als lectors de la Fosbury una selecció d’imatges del torneig viscut a Sants.