Barcelona acollirà finalment els World Roller Games el 2019

1 minut de lectura

Finalment la seu dels primers World Roller Games serà la ciutat xinesa de Nanjing, aqust pròxim 2017. La ciutat de Barcelona, que inicialment havia estat la seu designada per estrenar aquests nous Jocs Mundials del món del patinatge, n’acollirà la segona edició el 2019. Un intercanvi de “cromos” i no pas una renúncia de la capital catalans com s’havia donat a entendre en alguns mitjans.

Skyline de Nanjing. Foto: Wikimedia
Skyline de Nanjing. Foto: Wikimedia

Ho han volgut explicar les federacions catalanes i espanyoles de Patinatge en un comunicat conjunt, veient que s’havia difós la notícia com una pèrdua de la cita barcelonina sense esmentar-ne aquest canvi de data. En aquesta nota d’aclariment es destaca que tant les dues federacions ho han acordat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona que “ha mostrat el seu suport incondicional a l’esdeveniment per l’any 2019”.

Stampa

Finalment aquest dilluns es va celebrar a Roma l’acte de firma de la Federació Internacional dels Roller Esports (la FIRS, organitzadora) amb la ciutat de Nanjing per celebrar els Roller Games l’any 2017. A la vegada, s’anuncia que dins del primer trimestre d’aquest any, també es realitzarà l’acte de firma de la ciutat de Barcelona per ser la seu dels Roller Games l’any 2019.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!