1. Pau i Marc Gasol
2. Franck i Andy Schleck
3. Anna i Clara Espar
Un dels casos contemporanis al temps que vivim i que tenen números per donar moltes alegries durant temps a l’afició sabadellenca i catalana al waterpolo és el de les germans Espar, l’Anna o Anni i la Clara. Les dues són filles d’una eminència en coaching esportiu i ex-entrenador campió d’Europa amb el Barça d’handbol com Xesco Espar i totes dues són unes autèntiques privilegiades. La germana gran va ser la primera espanyola en anar a Estats Units a jugar a l’exigent sistema universitari i la Clara, després de temps vivint a l’ombra de la gran líder d’un equip irrepetible com la selecció que ha acumulat tres medalles en una olimpíada, ja és un dels referents de l’equip que entrena Miki Oca.
4. Michael i Ralf Schumacher
5. Alistair i Jonathan Brownlee
Les medalles d’or i bronze de dos germans als darrers Jocs, els de Londres, van ser el colofó a l’espectacular trajectòria dels dos Brownlee. Els germanets són Alistair i Jonathan i des de júnior han tingut una trajectòria meteòrica en la que no han parat de sumar reconeixements i victòries en una disciplina de tanta exigència com el triatló. Es pot dir que estan fets de la mateixa pasta i que aquesta és, eminentment.
6. Nikola i Luka Karabatic
7. Venus i Serena Williams
8. Rafael i Tomás Jofresa
Els germans Rafael i Tomás Jofresa són dos jugadors ineludibles quan a Badalona s’expliquen batalletes sobre els millors anys del Joventut. Tots dos jugaven de base amb facultats, però, diferents. Més sobri i directiu en Rafa, la trajectòria esportiva de Tomás va ser menys llarga però va revolucionar el concepte que es tenia de la posició amb un joc directe, més de penetració, atrevint-se amb l’esmaixada. Tots dos van participar de la decepció de Barcelona 92 dos anys abans del gran èxit de la primera Copa d’Europa catalana, guanyada pels badalonins a Tel Aviv.
9. Joan, Pere, Francesc i Jaume Amat
10. Jesús, Javier, Manuel i Marta Carballo