Pilotaveu ara és Pilotaviu

2 minuts de lectura
El diari exclusiu de la pilota valenciana ha decidit estrenar una nova etapa amb un canvi de nom com a punt de partida.

Els companys del projecte de Pilotaveu han decidit fer un salt endavant en el seu projecte periodístic per ser la veu de referència de la pilota valenciana. De pilotaveu a pilotaviu, en una etapa que comptarà amb uns quants canvis que de ben segur seran acompanyats pels lectors.

Des de la Fosbury volem desitjar tots els encerts a Pilotaviu.com i recomanem a tothom que llegiu els motius i els passos que preveuen donar d’ara en endavant els nostres companys. Ho han publicat en un comunicat adreçat als seus lectors que reproduïm a continuació:

Comunicat de Pilotaviu

Fa 3 anys i 3 mesos que PilotaVeu va emprendre l’aventura de donar veu a la pilota valenciana des de tots els vessants, modalitats i punts de vista possibles, amb un diari digital amb vocació de ser més que això. La falta de visibilització del nostre esport i la nostra estima cap a ell ens van encoratjar a tirar endavant un projecte complicat, però, sens dubte, molt il·lusionant i necessari.

Per poder construir les bases del diari digital vam comptar amb el suport del grup Edicions La Veu del País Valencià i, ara, ha arribat el moment de fer camins separats. És per això que els primers canvis afecten en primer lloc el nom del diari i el seu domini: PilotaViu (www.pilotaviu.com). L’aposta és arriscada, però sentim que el projecte és més necessari que mai i que tots els esforços que hem dipositat, amb la inestimable ajuda dels col·laboradors, han merescut la pena. Durant els 39 mesos d’existència ens hem fet un lloc entre els aficionats i hem aconseguit ser el diari de pilota de referència, malgrat la manca de recursos. Hem informat cada dia de les competicions més importants de raspall, escala i corda, galotxa, llargues, frontó, pilota grossa…, sense perdre de vista que la pilota també és important des del punt de vista cultural, educatiu i lingüístic.

pilotaviu2
2018 es presenta com un any apassionant per al nostre esport i nosaltres volem ser-ne partícips. Al canvi de nom, anirem sumant a poc a poc canvis per a millorar la plataforma web, amb tecnologia responsive que s’adapte a qualsevol dispositiu a l’horitzó. A més a més, farem un esforç per apostar pels formats audiovisuals i els continguts transmèdia, així com per continuar amb el projecte de ràdio amb els amics del Joc del Poble.

La pilota viu un moment de canvi. Des de PilotaViu, farem tot el possible per què siga efectiu i puga arribar a totes les cases valencianes.

En aquesta nova etapa vos necessitarem a tots i totes, i la vostra col·laboració informativa i econòmica serà fonamental per a aconseguir la continuïtat el pròxim any 2018 i, per fi, consolidar un projecte tan necessari i il·lusionant.
Acompanyeu-nos!