París 2024: Agenda del 9 d’agost

1 minut de lectura

Durant els Jocs Olímpics de París 2024 a la Fosbury us anirem deixant el menú diari perquè no us perdeu cap detall de l’actuació dels esportistes dels Països Catalans a la cita olímpica. Les seves fitxes les trobareu a la Guia Olímpica de París 2024.

Seguiu la competició en directe en aquest enllaç.

Divendres 9 d’agost

Gimnàstica Rítmica

  • Des de les 10:00, primera fase de la classificació en el concurs per conjunts. Amb les valencianes Mireia Martínez i Patrícia Pérez. La segona ronda de classificació comença a les 11:16.

Atletisme

  • Des de les 10:40 es correran les sèries del relleu 4×400, amb la participació de la lleidatana Berta Segura.

Piragüisme

  • A les 11:10 Marcus Cooper Walz i Adrián del Rio tenen la semifinal de K2-500. La final es disputarà a les 13:20.

Waterpolo

  • A les 13:00 comença el partit entre les seleccions d’Itàlia i Espanya per decidir les poscions que van des de la 5a a la 8a. Amb la participació d’Álvaro Granados, Bernat Sanahuja, Marc Larumbe, Roger Tahull, Sergi Cabanes, Unai Aguirre i Unai Biel.

Futbol

  • A les 15:00 comença el partit per la medalla de bronze, se la jugaran la selecció espanyola i l’alemanya, amb àmplia representació dels Països Catalans: Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Cata Coll, Laia Aleixandri, Laia Codina, Mariona Caldentey, Ona Batlle Patri Guijarro.
  • A les 18:00 comença el partit per la medalla d’or, se la jugaran la selecció espanyola i la francesa, amb àmplia representació dels Països Catalans: Abel Ruiz, Adrià Bernabé, Arnau Tenas, Èric Garcia, Joan Garcia, Marc Pubill, Pau Cubarsí, Sergio Gómez i Cristhian Mosquera (com a reserva).

Handbol

  • A les 16:30 Aleix Gómez, Dani Fernández, Ian Tarrafeta, amb Adrià Figueras i Petar Cikusa (reserves) juguen partit de semifinals contra la selecció alemanya. Si guanyen, asseguren com a mínim la plata.

Natació artística

  • A les 19:30 la barcelonina Iris Tió nedarà la final del duo tècnic juntament amb l’andalusa Alisa Ozhogina.