Karla Mérida es proclama campiona d’Espanya del pes supergall

1 minut de lectura

La boxejadora del KO Verdun va guanyar per decisió majoritària a la càntabra Marian Herrería

Karla Mérida es va proclamar dissabte campiona d’Espanya de boxa del pes supergall (55 kg) per decisió majoritària dels jutges després de guanyar als punts (77-75,77-76 i 76-76) la càntabra Marian Herrería. La boxejadora del KO Verdun es va imposar en un combat molt igualat que es va decidir als darrers assalts.

La vetllada, organitzada per la promotora BCN Boxing Nights, es va disputar al CEM Mundet de la capital catalana i va ser un èxit pel que fa a públic. A més del Campionat d’Espanya del pes supergall la vetllada va tenir dos combats professionals i les semifinals del torneig amateur de BCN Boxing Nights.

Karla Mérida aconsegueix el seu primer títol nacional com a professional

Marian Herrería va sortir practicant una boxa ofensiva i portant Mérida contra les cordes per endur-se el primer assalt. La boxejadora local va ser millor en el segon i a partir d’aquí el combat es va igualar. La càntabra va posar molt ritme a la primera meitat de l’enfrontament pactat a vuit rounds, però Mérida va arribar més sencera als darrers assalts on es va decidir tot.

View this post on Instagram

A post shared by KO Verdun (@koverdun)

La catalana es proclama per primera vegada campiona d’Espanya del pes supergall i queda amb un rècord professional de 5-1-1 (1 KO). Les puntuacions dels jutges van ser molt ajustades i, com estava previst abans d’aquest primer combat, les dues boxejadores es tornaran a veure les cares el 20 de maig a Santander on Karla Mérida farà la primera defensa del títol nacional.

Combats d’alt voltatge per completar la vetllada

El croat Borna Grcic va fer caure dos cops a la lona Diego Torrente, al primer i tercer assalt. El boxejador del Club de Boxa Sant Adrià es va veure clarament superat per Grcic, que va guanyar per un triple 40-34 a les cartolines dels jutges. Carlos Lamela, barceloní d’origen cubà, va guanyar per KO tècnic el serbi Kristijan Djakovic després d’enviar el rival tres vegades a la lona en el tercer assalt.

Al torneig amateur de BCN Boxing Nights ja tenim finalistes. En la categoria de menys de 63 quilos la final la disputaran Ayman Karmouid (gimnàs Sparta) i Hamza Dadaie (12 Onzas Reus) i en la categoria de menys de 69 quilos la final serà Andreu Caballero (Xfit) contra Ethan Jiménez (KO Verdun).

A post shared by BCN Boxing Nights (@bcnboxingnights)

Imatge de portada: @bcnboxingnights