Signat el conveni entre la Federació Catalana de Gimnàstica i el CN Granollers per la cessió de material esportiu

1 minut de lectura

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha assistit avui a la signatura del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG) i el Club Natació Granollers (CNG) pel qual la federació cedirà material esportiu al club vallesà per desenvolupar els seus programes de promoció, perfeccionament i competició de gimnàstica artística.

IMG_0821web1.jpg_1307823229

El president de la FCG, Xavier March, i el president del CNG, Josep Maria Mas, ha estat els encarregats de signar un acord que deriva d’un conveni plurianual entre la Secretaria General de l’Esport i la FCG en l’àmbit dels equipaments i els centres de tecnificació segons el qual el Govern destina una subvenció a la federació perquè tant aquesta entitat com els seus clubs puguin adquirir material esportiu.

Amb el conveni signat avui, el CN Granollers podrà garantir una pràctica de la gimnàstica artística masculina i femenina en millors condicions, així com executar els programes de tecnificació de la Federació Catalana de Gimnàstica que permetin la millorar el nivell i la preparació tècnica dels/les esportistes en el seu àmbit local. La FCG formalitzarà un conveni similar amb el Gràcia Gimnàstic Club.