El CN El Balís acollirà dues competicions internacionals en els pròxims 11 mesos

1 minut de lectura

El president del Club Nàutic El Balís, Fran Ripoll, acompanyat del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i el president de la Federació Catalana de Motonàutica, Miquel Mallafré, ha presentat avui al secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, els dos campionats internacionals que acollirà el Balís en els pròxims mesos: la final de l’Europeu de Motos d’Aigua, el 14 i 15 d’octubre, i el Mundial de Finn de vela, que se celebrarà del 18 al 25 de maig de 2018.

IMG_0132web.jpg_1307823229

Les aigües del Club Nàutic El Balís acolliran el pròxim 14 i 15 d’octubre la final europea de motos d’aigua, en la primera vegada que un club català acull aquesta competició, plena d’adrenalina i de fàcil seguiment pel públic general ja que el camp de regates és a prop de l’espigó. La prova compta amb el suport de la Federació Catalana de Motonàutica.

D’altra banda, més de 400 regatistes de 31 nacionalitats arribaran al maig a Sant Andreu de Llavaneres per participar al Mundial de Màsters Finn, que tindrà lloc del 18 al 25 d’aquest mes. La celebració d’aquesta prova suposarà un gran impuls econòmic per a la zona del Maresme, que es calcula en més d’1.250.000 d’euros, i implicarà un destacat desenvolupament en activitats culturals i festives per als participants i els més de 250 acompanyants que assistiran al Mundial.

Nou president del Balís

La trobada ha servit també per presentar al secretari general de l’Esport el nou president del Club Nàutic El Balís, Fran Ripoll. El Balís és en l’actualitat un dels clubs més rellevants de Catalunya, amb més de 50 anys d’història i més de 3.000 socis, i és el club nàutic amb més llicències federatives de tot el Mediterrani. L’entitat, a més, ha estat planter de múltiples regatistes exitosos i olímpics i, en l’actualitat, disposa de set equips preolímpics.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!