9-M, el dia més important

1 minut de lectura
Ahir era 8-M i la majoria de mitjans de comunicació, xarxes socials, perfils… es van tenyir en sentit metafòric i literal de color lila.

Vam poder veure campanyes, iniciatives, missatges, notícies, novetats i moltíssimes manifestacions públiques pensades i dirigides a visibilitzar la desigualtat injusta del món en què vivim. Esperem i desitgem que de tot el que vam veure aquest 8-M en quedi alguna cosa, ja que si tot es queda en flor d’un dia malament.

Un dels punts del nostre pentàleg fa referència precisament a això: “Fem un periodisme compromès i amb perspectiva de gènere. L’esport és patrimoni de tothom i cal desmasculinitzar-lo.” I malgrat que és un dels nostres principis bàsics els 365 dies a l’any i ens hem fiscalitzat sovint, sabem que encara podem i hem fer les coses millor.

És per això, que de nou, hem d’acceptar un punt feble i ens obliga a fer una crida. Necessitem més dones que ens aportin el seu punt de vista, més opinions, més veus femenines. Necessitem aquest punt de vista i no ens podem conformar en dir que no rebem opinions de dones. Si no arriben doncs les haurem d’anar a buscar. Aquest és el nostre compromís.

Volem recordar que som una redacció cooperativa, oberta i dinàmica, i que ens encanta rebre opinions i col·laboracions. Tothom que tingui ganes de participar-hi de qualsevol manera ens pot contactar a [email protected]